Purchase your light:

Daphne Simons

Psychic, Holistic Coach and Model

Soms lijkt het even tegen te zitten, weet je niet meer waar je naartoe moet of welke kant je op mag gaan. Dan ben ik er voor jou. Het leven geeft ons soms moeilijke obstakels: groot of klein. Ondanks de ups en downs sterk en krachtig blijven, lijkt dan moeilijk. Toch heb ik gemerkt dat als we teruggaan naar onze kern, we in feite alles aan kunnen. Zorgen worden dan zonnetjes, diepe lessen worden geïntegreerd in je karaktertrekken en de liefde voor jezelf groeit. Je hoeft soms maar één klein stapje verder te zien, in de grote chaos van het leven, om je weer lichter te voelen. Die oplossing bied ik jou - met heel mijn hart.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
my philosophy
ont-wikkeling

Heb je wel eens nagedacht over het woord 'ontwikkeling'? Wat wij samen zullen doen, is een ont-wikkeling: een ontdoen van de wikkels die je hebt opgebouwd gedurende je leven, zodat we jouw kern kunnen laten zien en laten zijn. Dat is precies wat je doet als je met mij aan de slag gaat: je leert de opgebouwde wikkels los te laten, zodat jij je innerlijke licht kunt schijnen. Niet meer verstopt onder al die lagen, patronen en disfunctionele emoties en gedachten, maar wezenlijk zijn wie je bent: liefde en licht. Klinkt fijn, toch?

spiritualiteit = liefde

Spiritualiteit is voor mij liefdevol bewustzijn. Vanuit een liefdevol bewustzijn gaan we aan de slag. Dat betekent dus niet vechten, vechten, vechten tegen je problemen, maar ze met tederheid omarmen en begrijpen. 

Find your hidden treasures

Je hebt nog geen idee hoeveel potentie er in je zit, wanneer je de lagen gaat afpellen die jouw kern omringen. Overtuigingen als 'ik ben niet goed genoeg' of 'ik kan het niet' zijn zulke lagen. Stel je voor dat je al die lagen eraf pelt, wat blijft er dan over? Wat zou dat jou geven? Daar zit de kracht die je zoekt. 

moed, zonder moeten

Het leven vereist moed, en daar zal ik je dan ook geregeld naar vragen. Toch zul je merken, dat wanneer jij inziet wat je te bieden hebt, dat jouw wezenlijke kern nooit 'bang' is. De lagen erom heen (die jijzelf hebt gecreëerd of aangeleerd) kunnen we weghalen. Dat betekent niet dat nooit meer angst, pijn of moeilijkheden zal ervaren, maar je zult de moed creëren om daarmee te dealen op een prachtige manier. Uiteindelijk word je dan dankbaar voor de obstakels: ze laten je groeien. Natuurlijk best een beetje eng, maar ik ben bij je tijdens dat proces. 

Het rimpel-effect

Alleen als jij liefdevol naar jezelf bent, kun je liefdevol voor een ander zijn. Mijn grootste wens is dat jij prachtig naar jezelf kunt kijken, zodat jij de wereld een stukje prachtiger ziet én maakt. We zijn allemaal verbonden: als jij lacht, lacht de wereld met je mee. 

Purchase your light: